Belépés

RÓLUNK

Néhány évvel ezelőtt az első esküvőnk után beletemetkezve férjemmel a reggeli kávénkba az akkori Rizapusztai Kúria teraszán azt éreztem, hogy minden reggel itt szeretném meginni a kávémat. Beleszerettem a helyszínbe, az esküvők hangulatába, az egész teljesen magával ragadott.

Ennek már négy éve, ekkor cseppentünk az esküvők világába, igaz, itt még mint csak vendéglátósok. Ahogy telt az idő egyre több pár keresett meg minket, hogy hallottak egy eldugott patináns kúriáról és nagyon boldogok lennének, ha itt tarthatnák meg az esküvőjüket.

Ebben az időszakban nagyon kerestem a kreativitást az életemben, és az esküvők világa magával hozta mindazt, ami hiányzott, a dekorációk készítésétől a tervezésen keresztül. A Völgy Event and Design nevét a Kúra teraszáról látható Badacsony hegy völgyes része után kapta. Itt fonódott össze a kreativitás az abszolút szerelemmel. 2018 januárjában egy új szakasz kezdődött az életünkbe, az eldugott patináns Kúria épület, amit Tölgyes Kúriának neveztünk el hosszas tervezés és megvalósítás után a mi vezetésünk alá került, mint étterem és  rendezvényhelyszín.

Igazán szerencsés helyzetünkből kifolyólag a Tölgyes Kúria kizárólagos dekoratőri feladatait csapatunk látja el. Így teljes körű virágkötészeti dekorációt, rendezvényi dekorációt, virágkötészeti munkákat nyújtunk az ide látogató pároknak. A Völgy Event and Design a természetesség, a bohém életstílus és a Balaton szerelmének jegyében született. Letisztultság, elegancia, erőteljes megjelenés, lazaság ez mind egyszerre jellemző rám. Fontosnak tartom a párok közelebbi megismerését, hiszen így tudunk igazán személyessé varázsolni minden esküvőt.

Vincze-Ferenczi Zita

Fő mottónk a természetes megjelenés mai, bohém mégis elegáns formában a régi értékek megőrzésével. Az általunk képviselt stílus a természet közeliséggel fonódott össze. Kedveljük a zöld árnyalatait, a szárazvirágok időtálló szépségét, a pampafüvek lebegését, a természetes színvilágot és a cseppet sem mesterkélt, műanyag megjelenést. Közel állnak hozzánk a régi tárgyak értékei, szeretjük ha valamin meglátszik az idő vasfoga, hiszen ez tesz egyedivé és utánozhatatlanná a dekoráció megjelenését. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, virágaink nagy részét igyekszünk magyar termelőktől beszerezni, ami magyar berkeken belülről nem megoldható Holland virágpiacról kerül hozzánk.

Esküvőink dekorálásakor az általunk felállított szemléletmód alapján minimalizáltuk a műanyag kellékek használatát, amit csak lehet újrahasznosított alapanyagokból valósítunk meg, többször felhasználható dekorációs elemekkel dolgozunk. A dekorációk során felhasznált kiegészítők nagy részét piacokról kincskeresés során szerezzük be, így egészen biztosan nem köszönnek vissza más dekoratőrök munkái során kellékeink.

Mindig az egyediségre törekszünk, szeretünk inspirációt meríteni kreatív emberektől és munkáikból és ezeket után a saját, illetve párjaink képére formálni. Így, ha van egy-két valahonnan lementett fotó, vagy elképzelés az esküvőtökkel kapcsolatban, azt szívesen
megvalósítjuk rátok formálva.

2020-as esküvői szezontól külsős helyszínen is vállalunk dekorációs feladatokat a Balatonpart környékén.

Hogyan dolgozunk lépésekben?

 1. Elküldjük kiajánlónkat, a főbb információkat magunkról, illetve egy esküvő menetéről
 2. Létrehozunk egy közös platformot inspiráció gyűjtés gyanánt
 3. Helyszínbejárást tartunk, ahol közösen átbeszéljük az igényeiteket és az ötleteket, az inspirációkat átfordítjuk a helyszín adottságaira
 4. Miután felmértük az igényeiteket, árajánlatot adunk
 5. Ha az árajánlatunkat elfogadjátok, megírjuk a szerződést
 6. Igény szerint az esküvő előtt újabb helyszínbejárást tartunk
 7. Az esküvőtök napján az előre egyeztetetteknek megfelelően installáljuk a dekorációt
 8. Az esküvőtök végén lebontjuk a dekorációt

Milyen költségekből tevődik össze a esküvői dekorációs költségkeret?

Fix dekorációs költség, ami függ a ti igényeitektől.

A dekorációs ajánlat tartalmazza:

 • Dekoráció megtervezése, módosítások
 • Két alkalmas személyes konzultációval egybekötött helyszínbejárás
 • Dekoráció felépítését, lebontását
 • A tervezetben szereplő dekorációk elkészítése
 • A tervezetben szereplő dekorációs kellékek bérleti díját
 • Virágkötészeti munkadíj
 • Az esküvőtökön felhasznált egyszer használatos kellékek költségeit, mint pl. gyertyák

A virág ajánlat tartalmazza:

Vágott virág, egyéb virágkötészeti anyagok költségei

 • A dekorációban felhasznált vágott és száraz virágok költségeit
 • A virágkötészetben felhasznált vágott és száraz virágok költségeit
 • A virágkötészetben felhasznált virágkötészeti kellékek költségeit

Rólunk mondták


Várjuk megkereséseteket!